Wednesday, November 2, 2011

Dialah "Dia"

Assalamualaikum ..
alamak, mcm lma suda tdak update ne blog kan?
jarang2 suda, almaklum lah bzi la kata kn .
so, today i would like to story2 about "dia". [broken]
haha, actually takde apa2 pun nak ceta .
i just da start nak ada feeling kat sorg budak ne .
tpi, i tak nak sbnrnya ..
apa pun, i ada jgak bg tau BFF i tadi c WaWa (bukn nma sbnr, nma panggilan)
and apa yg dia teka mmg btul . 100 mrkah i bgi dia tdi ..
haha, mcm mna dia tau ye ?
ntah2 dia ada kuasa magis tak? haha,
hrap2 nti dia tak kcau i dgn gunakan nma c TETTT~
mati I nti mau m'jwb !

sebenrnya I sakit aty ne .
tdi, ad se-ekor "ELIEN" tak hbis2 nak sakitkn aty I .
tau apa dia buat? dia panggil I "MONYET" .
alamak, panas ! thats why i call dia ELIEN. sgt2 sesuai dgn dia .
muahahahaha *kejam*
dia tu, apa2 ja yg dia bole kaitkn dgn monyet, mula la kluar belangnya.
ELIEN mmg mcm tu erk?
ahahaha, Whatever la .
tpi, best jgak kwan dgn elien ne .

p/s : kpd YUYUN, ELIEN & WAWA [smua bukn nma sbenar] best bha kwan sma kmu .. ceta2 mcm xde hal ja ..

ada 1 lgi crita, I ada kwan nma dya ECHA [bukn nma sbenar]
dia ne very the happy go lucky...
best sgt2 kwan dgn dia .
wlaupun dia ne pnas bran sket.
tpi, dia mmg lucu & dia lah kwan I selama-lamanya !

p/s lagi : ECHA, CANI, DLL .. I LOVE YOU LAH !

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm a converse princess

Link3 .. Jom share link sayangs