Saturday, April 30, 2011

Pemberi&Penerima

Pemberi = seseorang yg memberikan sesuatu kpd org lain ..
Penerima = seseorang yg menerima sesuatu drpd org lain ..

nak jadi pemberi ?
senang je , jmpa org bgi snyumn yg ikhlas ..
nak jdi penerima ?
buat baik dgn org, jdikn dya shabat .. dan hari2 kta akn trima senyuman manis dri dya ..

nak jadi pnerima dan pmberi mmg senang ..
klau nak beri atau trima snyuman, sahabat dan len2 .. snang sgt2 ..
tpi, yg susah nak beri dan terima 1 je ..
iaitu .... Hati <3
tak senang nak beri hati kta pda org ..
dan mmg tak mudah utk org tu bri hati dan perasaan dya pda kta ..
hati means sini bkn hati yg dlm bdan tu ..
hati means perasaan tu bha !! haha,



Nak jdi pemberi hati ?
cari org yg betul2 ikhlas dgn kita , yg boleh jga kita.. yg syg kita apa adanya ..
jgn cari yg sekadar ingin main2kn hati kita je ..
jgn cari org yg hnya tau bermanis kata je,
carilah org yg selalu ada utk kita .. waktu hepi dan wktu sdey ..
Ingat , Hati kita hanya untuk orang yang benar2 ikhlas mengenali ..
bukan untuk dijadikan bahan mainan mahupun gurauan ..
Hati2 dengan hati, jangan beri kepada orang yang salah ..

Nak jdi pnerima hati ?
lengkapkan diri dengan ilmu.. berubahlah sekiranya perlu ..
jgn brubah dri baik ke tak baik .. brubahlah dri yg tak elok jdi lebih elok.
sayangi org tu dengan ikhlas ..
Jgn pnah terfikir nak main2kan hati org ..
sebab, sekali kita mainkan hati org.. org akn mainkn hati kita balik ..
sayangi org tu apa adanya .. jgn syg dya hnya kerna dya hensem, cantik tau comel ja ..
syg la dya sbb hati dya .. syg dya sbb korg btul2 ikhlas dgn dya ..



mcm iQ sndiri , iQ dah pnah jdi pemberi dan pnah jdi penerima ..
nak mnerima tu pun susah , apatah lgi org yg mmberi tu buknlah pemberi yg kita hrapkn ..
nak memberi pun sukar gak , klau hati kita terbagi kt org yg tak nak .. urm,
sbb tu iQ rsa, pemberi dan penerima ni kena hati2 ..
boleh jdi org yg nak memberi dan org yg akn mnerima tu org yang bniat utk skdar mnyakitkn aty ..
hati2 dgn hati .. ^^

 iQ xpnah bosan untuk mnjdi seorang pemberi,
namun iQ sudah mula bosan menunggu saat dan ketikanya iQ akn mnjdi seorang penerima ..

Beri dan Terimalah sesuatu dengan hati yang ikhlas .. ^^


atiqah.shahirah.safarwan
A_S.aishiteru.Z_Z

Siti Nursyafiqah Sazwa Binti Ibrahim

Saz ? aq nak mnta maaf taw ..
aq bnyak sgt slah dgn kao kn ?
aq mnta maaf psal apa aq tulis kt blog aq ni ..
post aq yg lma tu .. sorry
kao kwn aq yg pling mmahami ..
sorry4 .. syg kao la beb !

lpas ni anggap ja smua ni xpnah jdi k?
kta jdi mcm dlu blek .. :))
miss you la weyh !

Wednesday, April 27, 2011

PerasaanCemburuMenyelubungi

Jeles.Jeles.Jeles.
Urgh ! kblkangan ni iQ slalu d slubungi 1 rasa ..
Rasa apa ? Jeles !
Huh ..
iQ know between kta dua xda apa2 hubungan ..
tpi, iQ tak bole tahan prasaan iQ ..
Maaf, iQ cemburu .
iQ cemburu tgok abg ngan dya ..
iQ nmpk tadi msa abg wat prsmbhan ..
mata abg tgok dya ..

maaf, iQ marah ..
ari tu pun, abg dduk dkat ngn dya .
abg balik sma ngn dya kn ?
maaf ! maaf ! maaf !
iQ syg abg . sbb tu iQ mrh .. :(
iQ mmg tak bole nak kwal prasaan ni dah ..
maaf tdi iQ tak tgur abg ..
maaf iQ tdi jeling abg ..
iQ mnta maaf ..

abg ? iQ tau dya perfect ..
dya baik dan cantik .
and iQ tak hairan klau abg boleh rpat dgn dya .
iQ tak nak control abg..
iQ tak ada hak utk e2 ..
dan iQ tak tahu isi hati abg .
iQ rsa mcm nak pndah ja .
tpi, iQ igt janji iQ ngan abg ..
InsyaAllah .. mngkin tahun dpan ^^

abg ? maaf psal tdi .
dan jujur iQ sakit aty.
iQ sakit aty sbb tu iQ ignore abg .
abg ? iQ nak mnta maaf gak sbb akhir2 ni slalu mrh2 ..
iQ tak tau knp .. kjap2 badmood ..

abg ? iQ maafkan abg .
tapi, iQ masih marahkn abg . =D

Monday, April 25, 2011

` cant live without you ^^

Urgh ! really2 da tak tahan mcm ni !
mula2 iQ ada 10 most loved BFF !
now ? ada 9 jew .. sdey la



Korg ? aq sayang sangat kat korang !!
aq mnta maaf klau aq ada wat slah atau apa2 ..
minta maaf dunia akhirat ..
aq ngaku, aq mmg tak bole klau xda korg ..
Korg taw gak kn aq mcm mna ..
sowt2 skit, susah mw serius ..
aq taw korg da bnyak bsabar dgn aq ..
sbb tu aq syg korg !


Korg mmg special ssangat !
korg la org pling aq trust !

Cani ..
aQ mnta maaf klau aq pnah wat slah apa2 kat kao..
aQ janji, lpas ni .. apa2 rahsia aq ngn mira taw ngn ssiapa pun ..
aq akn bgi taw kao ..
sbb aq mmg tak bole la weyh xda kao ..
kao ttp my BFF wlaupun aq rpat ngn mira skrg ..
aq nak jjur bole tak ??
urm, cani ? aq xbrp suka ar weyh kao mcm lepas2 ckp ..
expecially part2 yg nyakitkn ati .. huhu
tpi, still .. aq syg kao, ^^

nonoy ..
aQ nak mnta maaf klau aq pnah wat slah kat kao ..
huhu, kao la kwn aq yg paling jarg bwa gduh kn ??
syg gila aq kt kao !
kao ttp BFF aq ..
sbb mata kao ja yg pling cantik ..
hehe,

Wawan.. Nasha ..
Korg pun sma .. aq mnta maaf klau aq pnah wat salah ..
aq syg bha dgn kmu ..
kmu la kwan llaki aq yg pling aq rpat ..
and yg pling aq trust ..

Last ,,
?_?
really hard to smile when theres no you around ^^
Fall for yOu ..

Love,
atiqah.shahirah.safarwan


Saturday, April 23, 2011

` Syunk3 .. ^^



☆ My 1st Syunk !
☆ Rafiani Binti Fauzi
☆ Yaya Neponz
☆ My Lovely BFF
☆Kawan & Sahabat & Teman & Kakak
☆ Selalu gaduh.. Sekejap je baik ..
☆ Kin sakit ati kdg2 , tpi..
☆She's my Bestie ! ☆


☆ My second Syunk !
☆ Melur Asmidah Binti Mohd Hassan
☆ Meme Neponz
☆ My lovely BFF
☆Kawan & Sahabat & Teman & Kakak
☆ Miss her damn much..
☆ Melacca she is now
☆ Love ya !


☆ My third Syunk.
☆ Nurul Farah Eqma binti Rosmi
☆ Fafa Neponz
☆ Kakak & Sahabat & Teman & Kawan
☆ Rarely fight.
☆ Love ya sis !



☆ My Fourth and Fifth Syunk
☆ Muhd Syazwan Bin Obong (pengakap)
☆ Muhd Nasha Hafizulhilmi Bin Mislin (PBSM)
☆ Sahabat & kawan & Abang & adik & teman
☆ Lelaki paling rapat ! My BFF bha !
☆ Dunt think bukn2 .. ^^


☆ My Sixth syunk.
☆ Mestilah kn? gile xsyg org tu ..
☆ Xrapat sgt .
☆ Jeles menyelubungi ^^
☆ Taw diam2. xTaw jgn Buat Fitnah ..
☆ Just friend .. Not More nOt Less
Syunk Dea
☆ Aishiteru ^^



Thursday, April 21, 2011

PMR

Salam..
Korg? Korg ta stress ka klau dah dkat2 nak exam?
exam besr lak tu ..

AdoOi ... Dis year iQ exam PMR..
Kecut prut, xlma lgi ..
Buln 10.

Masa kanak2 .. bca buku sikit mcm ni dah kira bgus kn?
mak bpak dah happy, dah ckp..
"rajin anak aku" .
Btul  tak?? hehe,
klau bdak yg nak PMR takkan la nak bca bnyak ni je kn ??
Tak Mungkin ..
Tak nak cemerlang ja bca 2/3 buku ja?
pdhal exam ambik smpai 9subject ..
atleast klau iQ yg nak PMR ni .. bca buku,
bnyak mcm ni .. blum tntu mama stop bising ..
nak PMR kn .. kna lah bkorban msa sikit .. hehe,
tpi, klau jdi bdk U nti ( INSYALLAH) ..
bca buku msti bnyak ..

Mcm ni erk ??
whoa ! brp purnama bru nak khatam suma ni?
haha ,
Bacalah, Bacalah Mari Membaca.. Jadikan Membaca Budaya Kita ..
Ahaha .. tw tak lgu ni ?
Renung2kn & Selamat Beramal ^^

A_S

Wednesday, April 20, 2011

' aty2 dgn aty


saya suka awak.
saya dah jatuh hati kat awak.
saya sayang awak.
saya rindu awak.
awak?
Jangan lupakn janji tu tau !
Saya akan selalu ingat janji tu,dan akan selalu ingat awak.
awak? saya nak minta maaf pasal tadi.
saya dah kasar kat awak.
saya baling buku kat awak, dalah buku tu keras ..
maaf ! masa tu saya tengah sakit aty.

awak? saya tau kita ni manusia biasa.
saya takut lepas awak keluar dari sekolah.
awak akan lupakan janji tu. urm

pasal saya awak tak perlu risau.
saya akan pegang janji saya.
saya risaukan awak. awak ada ramai peminatkan ?
urm, saya takut awak beralih hati..
saya tau, kat luar ramai yang lebih baik dari saya.
lebih sempurna berbanding saya..
dan kalau nanti awak jumpa org yang lebih baik dari saya..
saya redha.. asalkan awak heppy dengan dia..
ingat tau, kebahagiaan awak adalah kebahagiaan saya juga .. ^^

saya sayang awak.
aishiteru ^^

A_S

Tuesday, April 19, 2011

' He is Moving !


Korg knal tak ??
dia ni kira my BFF la jgak ..
happy weyh knal dea ..
mula2 kmi xdalah rpat sgt pun ..
start dea ad girl, and his girl is my bestie ..
start sna kmi rapat .. rapat gila..
bnyak gila rahsia dgn aq .. haha
(dunt wolly i want break it)

kao ni BFF aq .. lpas niem kao dah nak pindah ..
aq akn bantu kao psal mira ..
aq hrap kao xlah lupakn kmi kt sni ..
jgn igt kt mira je ..
kmi kao lupa lak ..

kmi akn tolong kao jga amira ..
kmi akn pastikn dea xcurang ! haha ..

Thanks coz jdi kwan aq !
Bubye Kerek ! :p



Saturday, April 16, 2011

' aku&Kekasihku '


Kali ni aku nak kongsikan tentang KEKASIH aku? (aku taip huruf besar tu sebab aku terlampau sangat sayang kat DIA!) Penyayang sifatnya. Betul ni.. tak tipu punya! Pure cintalah nak dikategorikan tu. Apa taknya, masa aku susah, minta tolong sajalah pada DIA. Pasti akan datang bantuan. Bila aku susah hati, boleh terus ngadu kat DIA -> direct! Pergghh !! Yang bestnya tu, bila aku dah ngadu kat DIA, terasa peaceaje. For surelah...KEKASIH, kan?! Ish! Beruntung betul dapat KEKASIH cam ni... tak pernah nak sakitkan hati aku. Bila-bila masa aje aku boleh contact DIA. Yang seronok tu, sebab memang betul-betul rasa DIA tu dekat kat hati ni! Ye la, cinta punya pasal, kan?DIA tak kisah pun kalau aku tak ingat kat DIA. Tapi rugilah aku. Sebab, kalau aku ingat &contact je DIA, sure macam-macam la yang aku dapat. Tak kiralah, material ke... spiritual ke... emm memang kekasih sejatilah tu! Bila aku rindu kat DIA, baca je surat-surat yang DIA bagi tu. Macam-macam nasihat ada dalam tu. Siap bagi contoh lagi nak suruh aku faham.Sebelum ni, aku pernah gak frust. Memang sedih giler la masa tu. Ye la, cinta bagai nak rak, tiba-tiba clash gitu aje.  Tapi KEKASIH aku yg ni lain, DIA tak kisah pun dengan cerita aku frust tu. Siap bagi semangat lagi. DIA takde jeles pun.Cuma aku je yang jeles dengan DIA. Memang ramai yang jatuh cinta dekat DIA. So, aku pun kenalah usaha betul-betul. Kata orang putih ~what you give, you get back~So, kalau aku usaha lebih sikit, aku dapat lebih la, kan? KEKASIH aku ni baik sangat-sangat.Perfect! Tu yang kadang-kadang aku tengah-tengah malam...  pukul 3-4 pagi tu pun, kalau aku terjaga, aku sure akan contact DIA. Rindu aaaa!Sebenarnya, KEKASIH aku ni kaya... millionaire... billionaire...dan entah apa-apa naire lagi... tu yang pemurah sangat tu. Semua keperluan hidup aku, DIA yang support... percaya tak?Free of charge... tapi aku tak sedap hati la... mestilah kena hargai apa yang DIA bagi tu, kan? Mak aku kata, kalau orang dah bagi, suka ke tak suka, amik aje la.. .pastu pandai-pandailah membalas budi.. tu yang buat aku sanggup berkorban apa sahaja... cheewah! DIA suruh aku belajar sungguh-sungguh. Kalau boleh belajar semua ilmu. Sebab, KEKASIH aku ni memang cerdik+bijak+genius dan lain-lain...DIA kata, tanpa ilmu, setiap amal yang aku buat semua sia-sia. DIA pun tambah sayang kat aku kalau aku rajin belajar.Malu la sebenarnya nak cakap ni...

Emm... aku sebenarnya belum pernah jumpa DIA lagi pun. Belum bersedia la... tapi KEKASIH aku ni dah janji, satu hari nanti, mesti jumpa. Sekarang ni menghitung hari la aku ni. Tapi kecut perut gak! Takuut! Aku mesti prepare awal-awal.Daripada surat-surat DIA yang ada tu, aku tahu la apa yang DIA suka, apa yang DIA tak suka. Mestilah aku nak buat apa yang DIA suka, jadi, DIA tambah-tambah sayang la kat aku, kan? Takpe la, berkorban sekarang, sebab dia dah janji, sapa-sapa yang DIA sayang, DIA bagi hadiah special yang aku tak pernah terfikir pun! Ish! Rindu sangat dah ni!


"Kekasih.. Aku berjanji, aku akan pertahankan cinta suci ini..
Walau nyawa digalang ganti, menggadaikan cinta teragung ini..
Tidak sama sekali..
Walaupun tak pernah berjumpa, aku tetap bahagia..
Itulah kekasihku.. Allah SWT.. cinta teragungku!"

- Artikel iluvislam.com


` Friendship

Skrg my friend mcm tgh bgduh ssama drg ..
I have two group of BFF ..
now my 1st and 2nd group are mad at each other ..
iQ xsuka !!


iQ xsuka tgok drg gduh2 mcm ni ..
scara jujur iQ tw skit2 ja psal ni ..
iQ tw smua ni dri bestfriend iQ jgk ..
dea yg bbgi tw iQ ..
and worst !
BFF iQ yg 1 ni maki BFF iQ yg lgi 1 d FB !
Girls ! Tolong la stop gduh2 nie ..

yg iQ taw, BFF iQ ckp yg Bff iQ lgi 1 tu mengumpat drg ..
and guess what ?
iQ pun kna ngumpat skali ..
mmg iQ sakit ati . tpi, e2 kan cma mcm pndangan dea tntg kta ..
biarla dea ngumpat pun ..
bkn kta yg bdosa an ??
iQ xmnyeblahi ssiapa..

bgi iQ smua ttp BFF iQ ..
tpi, yg wat iQ xthn sbnrnya ..
BFF ngumpat BFF sndri ..
xbleh ke ckp ja face2face ?
tell the truth ..
xsuka ouh kna ngumpat ! (sapa jgk yg ska an?)

iQ rsa better yg 1 to mnta maaf kt yg lgi 1 ..
iQ xsuka drg mcm ni ..
memutuskn silaturahim ! dosa tw !

iQ bkn xmrh kna ngumpat oleh kwn sndri ..
but, bak kta uncle LKC ..
Always Positive
Mungkin mmg ad sumtin yg xbaik kta wat ..
jdi, dea just nk luahkn ..
mngkin gak dea tkut nak ckp ngn kta ..
sbb dea xnak sakitkn ati kta kan ??

Positive je !


Friday, April 15, 2011

` Janji Setia

Janji Setia
walaupun kita hnya skadar kawan sekarang ..
tpi, aq janji aq akn slalu sayang kao ..
aq janji aq akn menunggu kao dgn sesetianya ..
kao ckp kao akn tnggu aq ..
sampai abis study ..
Janji ka tu ?

Maaf ya ? klau aq pnah sakitkn ati kao ka atau apa2 ..
aq dah pnah janji dgn kao kn ?
aq akn belajar bgus2, xsdey2 ?
aq akn cuba xnangis ddpan kao ..
blakang kao, urm .. :p

kao tau kn psal aq nak pndah ?
aq mmg bhrap sgt2 dpt pndah ..
tpi, tak taw lgi ..
mungkin xjdi .. mungkin jdi ..
doakn yg terbaik utk aq ky ?
tpi, KALAU 1 ari nti aq pndah ..
aq ttp pgang jnji aq ...
janji ...


Aishiteru ~!
Saranghaeyo ~!


Tuesday, April 12, 2011

~ Saya Minta Puji :p

Ya. iQ sndri rsa tw ..
iQ mmg minta puji ssgt !
Gedik la weyh !
ish !! minta puji la weyh ..
iQ boring2 tw tdi, lpas siap kerja kayu KH .
iQ ambil kyu2 MDF yg da xgna..
pas2 iQ ukir bntuk lOve .
pas2 iQ gna Hot Glue Gun.
iQ tulis nma dea ngn nma iQ .. kat dpan ..
kat blkang, iQ tulis janji ..
pas2 iQ belah dua .. bhgian yg ad nma iQ, iQ bgi kt "dea" ..
gedik kn !! minta puji ni !!!
mka xda apa2 ni bha .. urgh !gedik stgah mati ..
adoOi . tpi, iQ wat tu saja2 ja kn ..
nak ingtkn org tu tntg janji kn ??
tpi, still .. gedik la weyh !! minta puji ssangat !!



Sunday, April 10, 2011

~ TuitiOn !

HadoOii .. Penat saia Ouh..
Tadi bru balik tuition.
Dari jam 1 sampailah jam 3. e2 klau ari ahad ..
ari sabtu 4 sampai 6 . korg byngkan erk, klau ari sabtu tu plak ad aktiviti di skolh ..
naya weyh ! penat gila nak pengsan !!
Tuition ni plak subject yg power .. bdngung kpala d klas ..
nsibb bek ad kwan bek kt sblah ..
gilagila, boleh gk hilangkn tension ! urgh !

Astaghfirullah~!
knp plak iQ mrungut ni ??
iQ xboleh mrungut !!
iQ dah janji dgn sumone yg iQ akan bljar bgus2..
Tpi, jgn slah fham plak aw . iQ blaja bkn cuma sbb dea smata2 ..
iQ belajar untuk agama iQ, negara iQ, parents, family and ofcourse,
Masa Depan iQ !
so, iQ xbole la mrungut !!

I'll try my best to achieve what i want.
iQ harap korg suma yg bca ni akan doakan iQ,
dan akan sokong iQ oky ?
iQ jgak akn doakan yg terbaik utk kOrg.
Muaxt !

Saturday, April 9, 2011

~ Wait.Wait.Wait.~

Waiting needs Patient.
its very2 important..
tpi, ttp,. setiap pnantian msti ada cbran an ?
whOa .. actually, to be honest..
iQ xbrp ykin abOut his "tunggu" ..
coz. a nice boy like him surely have many girls craving for his love.
(not to mention i;m one of them)
and, maybe his feeling towards me like he said..
"i have the same feeling like you does"
maybe just as friend right ??
Urm, unlucky for me ..

i really do Fall 4 him, but ... urm,
i'm not sure if he is .. adoOi,
i'm confuse here, cant he just tell me the truth ?
like, just say he like me just as friend or more or sumtin..
dunt just say that "i have the same feeling" ..
its really2 confusing Sygg..
It makes me really2 woried ..
i just afraid tht if 1 day i really did wait for you ..
suddenly you've already have sumone else in your heart ..
urm, thats gonna hurt me really3 badly ..

urm, this "waitingness" is freakin me out ..

Friday, April 8, 2011

~ SIR day .. Pheiww ..

Hari ni kt skolh ad program SIR ..
(Speak It Right)
Well, as for me, its just a program .. i didnt actually involve in the activity to much ..
Just as a prefect . doing my job and my duty ..

As it was a SIR day prog. we need to spoke in english the whole tyme .
but, still a few tyme my malay comes out .. haha
Its Fun to speak in english ..
And i'm very2 proud when Tc. Linda said tht i'm good ..
ahaha, i'm proud :P

Oya, and i've also meet hZim ..
(We're on the same school remember)
and we just act normal. but something weird happen ..
suddenly, when hZim spoke to me and call my name ..
his friend some how doesnt actually like it ..
His friend's face was very not nice .. its scary ..
I'm just worried tht his friend would mad at me ..
But, Why ?? did i have done sumtin wrong ?

Urm, well .. its oky .
i'll ask him this monday ..
just now i;ve give my book to hZim ..
i was hoping he would give it back today ..
but, it wouldnt happen ..
guess i'll have my book on monday ..
Urm, Aishiteru ..

someone told me tht my BFF actually hate my story ..
she said tht i would make tht story so tht i could be with hZim ..
Its mean ! she is cruel !
i made tht story just for fun..
its just a story .. urm,

Thursday, April 7, 2011

~ Penantian ??


Fall 4 Him . well, thats the truth right ?
iQ mmg da lma ad feeling kt bdak nie ..
feeling more that friend .
And b'coz of my Crazy2 little friends !
dea bgi taw iQ, dea ad prsaan yg sma ngn iQ ..
mmg tkjut ssngat !
Yelah an . iQ nie bknnya Cantik pun, Pandai pun sikit2 ja ..
Agak pelik ar an , mcm mna org mcm dea bole ad feeling kt iQ ..
Very2 strange an ?

Dea ad bgitw iQ .. about his feeling towards me la an ?
He said he had the same feeling, but we're still study kn ??
so, He said tht he'll wait for me until i've finished my study ..
wasnt it sweet ?

and for me, for sure i'll wait for him ..
i've fall for him remember ??

Yesterday, my friends gave my book to him ..
the book tht i express all my feelings in it ..
and ofcourse, there are a lot of his name in it !!
I was so ashame !! huhu,

This morning he gave me back tht book ..
and guess what ? he wrote sumtin in it ..
but, weird .. when my sis checked it, she doesnt saw anything at all !

well, i cant actually tell what he wrote ..
he said tht it would be "our" secrets .. ahax
but, theres 1 page tht i wrote his name really big there..
and i wrote ..
"Love'll never happen between us"
then after 1 night this book was with him .. he wrote..
"It will happen.. but, you study first.. I'll wait you study first .. ya ?"
in malay la an ?? ahaha,

Thanks Gurls ..
Apprciate it vry2 much !
Aishiteru !!
Z_Z

Wednesday, April 6, 2011

~ My new Bestie for life !

Yes , e2 dia ! my New Bestie ! Luve heR owkey .. but not in the WRONG way ;p
She's really understand me a lOt !
She always by my side ..
She's the one who replaced Melur in distanse ..
Well, Melur still have her own special place in my heart~!
I Love Her and Melur both !
I Miss Melur so damn much !!! huhu.

Hopely, We'll be my best Friend Forever girl !
Sorry for my mistake .. The past or maybe in the future ~!

Aishiteru96 iZ MonteyL96's Best Friend .
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm a converse princess

Link3 .. Jom share link sayangs