Wednesday, December 28, 2011

sedikit dikit kecemburuan bersarang d aty T,T

Assalamualaikum ?
hye, Halu my dears ..
based on tajuk,
Sedikit dikit kecemburuan bersarang d aty .

fhm tak ? haha,
ok, iQ nak story2 .

dlu (Tahun lpas), iQ ada kwan yg sgt3 iQ syg .
iQ rapat sgt dgn dorg .
klau bole tak nak berpsah lnsung,
nak berkepit ja 24/7 .
nak tau sapa ?
ala, c R,E,S,N,M,N,S ngn N .
drg la kbhagian iQ .
tahun ni, ada sorunk bdak baru msuk klas kitorg .
and iQ rpat dgn bdak baru tu .
yes, iQ ngaku yg iQ terlmpau rpat dgn bdak2 tu smpai iQ lpa kwan2 iQ .
kwan iQ pnah ckp yg dya jles tgok iQ rpat dgn bdak baru tu .
ylah, iQ slalu dgn bdak tu .
smpai iQ xde msa untuk kwan2 iQ .

tahun ni jgak, ada sorunk lgi bdak baru msuk .
and kwan iQ plak rpat2 dgn bdak baru tu .
and iQ ngaku yg iQ jeles tgok drg .
tak tau knp, and iQ skrg fham mcm mna prasaan kwan iQ yg iQ tnggalkan dlu .
rsa terpinggir & rsa mcm da xda kwn .
jgn slah sngka tau, kwan iQ tu pompuan .
and iQ jgk bkn seorg LESSY !

perasaan seorg kwan kn .
jujur, iQ rndu sgt kt bdak tu .
tahun ni ja, da brp kali kmi gduh .
gduh, baik, gaduh, baik .
iQ syg sgt actually kt dya smpai iQ tak snggup gduh dgn dya lama2 .
wlaupun bnda tu bkn slah iQ, iQ akn mnta maaf .
next year, iQ tak tau lgi sma ada dya pndah tau tak .
tpi, hrap2 la tak .
iQ tak nak psah dgn dya ,
eventhough dya tu stubborn, jhat (skit) and very sensitip .
shes still my best friend .

= to all my beloved friend, i'm sorry if i've ever hurt your feelings . Cani, Sazwa, Nonoy, Echa, Nasha, Ewan and others . aQ syg sgt kt korung and aq hrap, next year kita sama2 lgi .


Thursday, December 22, 2011

Bye2 DSLR~

Assalamualaikum & Halu semua ^^
apa kabar? baik bha kn ?
well, 22.12.11 tarikh keramat untuk smua PMR candidates .
hari result d kuarkan .
Alhamdulillah, iQ dapat 5A 3B 1D .
wlaupun result iQ tak brp nak gmpak sgt .
tpi, iQ bsyukur dgn ketentuan Allah .
Alhamdulillah,

Dalam waktu2 mcm ni, telefon ibu bapa akan berdering.
msg & panggilan dri saudara mara juga sahabat handai mereka .
hnya untuk 1 sbb , "mcm mna kputusan PMR ank kau?"
kan ? dan FB juga akn cepat "hang" sbb berpusu2 bdak2 PMR update status .
Ada yg happy, ada yg sdey, ada yg buat2 kool ..

Bermacam2 ragam jga msa ambil result kat skolh ,
ada yg terlebih gembira, ada yg nangis nyesal & ada jgk yg buat muka slumber
wlaupun result cuma ckup2 makan .
iQ actually sdey tau skrg nie ,
parents iQ pnah ckp, klau dpat 6 ke 9 A akn dpt DSLR .
apa tuh ?

bnda kat atas ne la DSLR .
tpi, iQ cma dpt 5A jer ..
so, agak hampa actually .
apa pun, iQ ttp bersyukur & iQ redha .
mungkin blum rezeki iQ nak dpt 1 bnda tu .
takpe, iQ cba lgi msa SPM .=)

iQ jgk nak ucpkan tahniah kpd smua PMR candidates d sluruh negara.
yg Straight As, Tahniah !
yg Almost2 tu, pun tahniah !
yg gagal @ kurang memuaskan , xpa .. cuba lgi .
Gagal Sekali Bukan Bermakna Gagal Selamanya .

Juga, TQ sgt2 kat parents iQ yg slalu beri semangat kat iQ.
Family yg slalu beri dorongan,
Cikgu2 yg beri tunjuk ajar .
Kwan2 sperjuangan .
Alhamdulillah
iQ Cintakan Korg kerana Allah <3


Sekian, CelotehanKu .

Friday, December 16, 2011

Suara ku yang agk2 sumbang :p

Assalamualaikum ?
hyep !
ari ni iQ nak upload lagu .
siapa nyanyi ? SAIA !
haha, sumbang ne !
dsbabkan rasa boring yg melebihi had, iQ pun nyanyi2 .




Dgr2 kn & beri komen yg bagus2 ya ?
jgn yg kasar2,
i'm berry sensitive . hehe

Thursday, December 15, 2011

My Bestie

Assalamualaikum & Halu .
okee , ari nie iQ nak share 1 lagu ni .
lagu ni iQ tujukan utk nama2 yg ada kat bwah video nie kay ?
enjOy :D


i LOVE you guys .
sayang korg ketad2,
sayang aku kat korg ne dah di zip rapat2 .
siap ikat mati lgi, msuk dalam peti besi . :D
tak akn pernah luntur @ hilang @ musnah .
biarlah c obama pkai bom atom, xkan terjadi !
i lOve3 sgt9 kat :

◎ Muhammad Syazwan Obong
◎ Noraisah Saharin
◎Siti Nursyaidatul Azwah
◎ Muhammad Nasha Hafizulhilmi
◎ Rafiani Fauzi
◎ Siti Nursyafiqah Sazwa
◎ Nurul Farah Eqma
◎ Nurun Wahyun Anwar
◎ Nazirah Matli
◎ Nurul Shapikah
◎ Nur Amira Shamimi Hasfa
◎ Nafi Moment
◎ Melur Asmida
◎ Afiq Affandi
◎ sahabat2 lain
◎ abang2 angkat
◎ Kakak2 angkat
◎ Adik2 angkat
◎ Family kandung
◎ tidak dilupakan EX yg pnah hdir dlm hdup ku :p

love u guys berabis !
*gelojoh betul

Muahksx :D


: klau syg saya jgak . jom spread this song & tag saya ar .. :D

Takutt !

Assalamualaikum ?
Korg amcam ?
sihat tak ?
iQ baru smpai on 14.12.11 ari tuh ..
penat sgt !
hehe, I miss my bloggie and follower <3

ok3 , skrg iQ nak story abOut :

ini sbnrnya adalah mimpi ngeri smua pelajar 15 tahun seluruh malaysia .
RESULT !
ada yg ckp result kuar 22hb , ada yg ckp 23hb .
pening siot ,
dah la iQ takut tahap gaban benda2 ne .
yelah, kita kn xtau rezeki, nasib dan keputusan mcm mna ?
so, kita hnya mampu berdoa utk yg terbaik ..

so, to all PMR 2011 candidates .
good luck with your result kay ?



Monday, December 5, 2011

2 stOry in an EntrY

Assalamualaikum?
Hye, sperti yg korg smua bca ..
entry iQ kali ni akn ada 2 story , so ..
agk pnjang sket , sbar la mmbca ye?
ok, dgn lafas BISMILLAH .

stOry 1st. is

OMBAK RINDU
ok, cerita ne tersangat2 la best.
and, di Malaysia dia da kalahkn kutipan hari pertama TWILIGHT.
iaitu sebanyak RM750,000 . twilight iQ xingt plak .. hehe
ramai org ckap yg cerita ne akn wat korg nanges.
betul ke?
iQ tak nanges pun.
maybe sbb iQ da pnah bca nOvel tu, and iQ da tau ending dya.
so xdpt la nak feeling lebih2 .
pelakOn & jalan cerita iQ bagi 5 stars !
serius, iQ tgOk ceta ne pda 4.12.11
and guess what? wlaupun da hari ke 4 still penuh panggung tu !
tpi, masalah org Malaysia ne lau tgOk filem 1 ja.
suka jadi pengritik tak di iktiraf.
Fuhh~ nak berbuih dgr org blakang bcerita.
dah tu, finish movie siap tepuk tgn plak .
mau ja iQ pusing pastu jerit.
"Ada AarOn Aziz, Maya Karin tau Lisa Surihani ka Di dePan tu?"
but, POSITIVE ..
maybe drg tepuk sbb movie tu mmg terbaek la kn?
keluar panggung mmg ada dua tiga org mata merah.
kOnpOm feeling abis !

2nd story.

Gambar apa tuh ?
tau tak? lau tak tau mmg korg bkn warganegara yg asli la ..
e2lah Menara Berkembar Petronas .
esOk iQ akn pegi Kuala Lumpur .
actually mum & dad iQ ada seminar kat Shah Alam.
so, iQ ngn my brOs sbagai bOdyguard.
*actually, menyebok*
ala, sesekali ikut drg honeymoon kn? haha
dri KKIA around jam 8 mcm tu ..
dri KL iQ akn ke Johor dlu .
lawat nenek kat sna,
stay abOut sehari dua ..
pas2 iQ pegi KL lagi ..
iQ balik sini On 12.12.11
InsyaAllah. sdey gak sbnrnya ni..
terlepas nak tgOk STACY kat Padang Merdeka
on 11.12.11 .
pegi yg kat KL?
no thanks, xda Stacy kat sana ! huhu
nak tau 1 secret tak?
sbnrnya agk lma gak iQ tak naik Kapal terbang ..
jujur, TAKUT~
ylah, gayat kowd ..
OMG, surely ..
iQ xmau duduk dkt tingkap !!

sekian Celoteh-an Ku ..
Bye KK ~ see u in a few days :p


BloG.BuDak.cOmOt
BlOg.Ci.SumanDak
iQah.Shai

Monday, November 28, 2011

Blog da Basi , Entry da Lapuk


Assalamualaikum & Hye frenz ..
howowyou?
fine? gud3,
nOt fine? p mkn Panadol .. :p

korg perasan tak yg beberapa ari ni iQ xdee post entry?
Tak? klau tak ertinya korg tu perasan hensem/lawa jelah . kn3 ?
*kejam kau iQah*
Ya? wah, ertinya korg mmg slalu jenguk2 belogku yg tak seberapa nie . kn3?
*terharu T_T*

iQ xupdate blog iQ beberapa ari ni sbb iQ stay kat Ranau .
iQ jarang2 on9 kt Ranau,
sbb broadband daddy yg pgang .. huhu
so, smentara ada ksempatan on9 nie ..
gunakan lah sbaik2nya kn?

tadi, iQ skodengla belog kwan2 iQ ..
wlaupun iQ yg mula berbelog sbelum dorg,
dorg ne kjap je wat belog dorg transform ..
expecially, Belog niey..
mengalahkn belog iQ tau ..

kpd Cik yg empunya belog ..
share2 la, mna dpt toturial buad belOg sebegitu The boggie the Vas !
Nak gak study2 ..
*Over kao cik ketod*

sekian saja, coretan & bebelan daku.


## Dengki mendengki jangan diamalkan ##

Thursday, November 17, 2011

Luahan Perasaan XD

assalamualaikum?
urm, iQ tak tau nak pOst apa actually..
so, antam sajalah ..



guys? korg ingt tak dlu iQ ada wat pOst psal c TETT~
yup, Tett a.k.a H-guy .
well, iQ chat with him .
and he tell me that he loves me .
want to know the truth?
actually, i do fall for him .
but, chatting with him is a little bored.
i dont know why, its just tht..
he makes me feel a bit bored.
yes, he's sweet .
but, he didnt have tht "something" .
i dont know what . actually XD

i know tht he's the type of guy tht doesnt like this
"love relationship [couple]"
so, i try to be as low profile as i can .
maybe thats what makes me feel bored.
i think i just need a bit more of him attention & "romantic-ness"
haha, broken english right? i know ~!
and maybe its becOz of him being to cool .
all i want is just chat.
just be u're self dude.
just say what ever u had in mind.
*haha, i type as if he's reading this*
seriously guys, if he can only be a little bit no effence .
maybe, haha XD

wtv it is . this guy always in my head !

Wednesday, November 16, 2011

Cinta Kasih Sayang :p

Jangan pernah berjanji untuk saling setia , tapi berjanjilah untuk tidak menyakiti  .
jangan pernah berjanji untuk tidak meninggalkannya , tapi
berjanjilah untuk tidak mencampakkannya .
& jangan pernah berjanji sehidup-semati , tapi berjanjilah untuk saling memiliki.

urm, knapalah susah sngat nak ckp "saya suka awak?"
kalaulah semudah mkn ice-cream cornetto utk melafazkan  ayat itu, msti ramai yg akan lakukannya setiap hari. Cuma tak ramai org yg ada keberanian yang mendorong dorang. Cinta mereka ibarat koma, tiada permulaan dan yg pastinya tiada terakhir. mereka takut memulakannya dan tidak pernah mahu mengakhirinya.

pastinya mengucapkn kata2 itu sperti berada d hujung gaung. sama ada terselamat, atau mati. tidak rmai yg sanggup mengambil risiko kerana takut dikecewakan. sebenarnya, tanpa mereka sedari .. kekecewaan akan mengajar kita utk lebih mengenali, baik & buruk diri kita sendiri. seterusnya, memperbaiki.
sekiranya, kita sukakan  seseorang, luahkanla. wlaupun org slalu mengatakn bhawa cinta dan kasih syg itu tisak smestinya d lafazkan dengan kata2. tapi, andai cinta dan kasih syg itu tdak d lafazkan, bgaimana kta mampu mrungkai hijjab cinta & kasih syg itu sndiri? org kata cinta sejati tdak lgi wujud d muka bumi ini, namun mereka sbenarnya salah. ternyata, cinta sejati itu mmg ada, tnggal kta yg hrus tahu cara bgaimana hndak mmbuka simpulan itu. yg pasti simpulan itu terikat mati, ia cuma mampu d buka oleh apa yg d nmakan CINTA & KASIH SAYANG.

iQ  ada stOry to tell =)

seorang lelaki dan seorang gadis sdang berdebat sesama sendri. dlunya lelaki ini adalah teman lelaki ci gadis. mlangnya, c gadis xmencintai lelaki tersebut, lalu akhirnya mereka berpisah & si bersama dgn lelaki yg dia cintai ..
lelaki : “apa yg kamu fhm tntg cinta dan saya ckp cinta itu buta. What say u ?”

gadis : “bagi saya cinta itu tidak buta, tak pernah buta dan takkan pernah buta. untuk pengetahuan..manusia yg bodoh akan dibutakan cinta, tapi hakikatnya cinta mmg xbuta. Mungkin yg buta adalah otak dan akal manusia yg sempit sehingga tertipu dgn khayalan cinta yg memang sementara! Itu baru buta namanya,”

lelaki :  “apa yg awak tahu tentang cinta ? awak masih muda dan mmg tidak matang”

gadis : “saya rasa saya lebih mengerti tentang cinta dari awak. awak, cinta tu bukan terhad pada umur, tak terhad. Cinta jgn guna kan akal semata-mata, gunakan hati untuk merasa. Cinta untk d rasa, bukan untk d kaji. Kalau kita Cuma mengkaji tanpa merasa dari lubuk hati yg paling dalam, takmungkin kita faham apa itu cinta..

lelaki : kalau awk faham apa itu cinta awk takkan pernah menyakiti cinta.

gadis : sakit? menyakiti?

lelaki : eya. Menyakiti orang demi mengejar cinta yg kosong tanpa pengorbanan!
[si lelaki meluahkan apa yg terbuku dihatinya dgn berkias-kias. Dia cuba menyampaikan kepada Si gadis pengorbanan yg dia lakukan selama ini kenapa tidak berbalas? Malah ci "dia" yg mendapat cintanya sedang ci "dia" tiada ketika di gadis berduka!]

gadis : cinta dan perngorbanan dua perkara yg berbeza. Jangan mempolitikkan cinta, ingat ! pengorbanan bukan  kunci terbukanya cinta! cinta itu dalam. Bukan terlihat pada zahir, kalau awak bijak bermain cinta, cuba awak jelaskan apa yg ada di hati saya sekarang ni?

lelaki : mencintai lelaki yg tiada pengorbanan itu dgn separuh mati

gadis : saya mencintai dia kerana hati dia , setiap garis2 halus dihati ini ada dia,setiap detak jantung ini melahirkan hembusan cinta untuk dia, setiap nota suara yg keluar dari bibir ini, hanya untuk dia. Kenapa saya harus menipu demi sebuah pengorbanan yg saya tak pinta? Cukup saya menghargai, tapi tidak untuk menyerahkan cinta saya. Cinta saya Cuma sekali. Untuk menipu memberi peluang kepada yg berkorban tadi, sya mampu tapi apa yg saya paling taksanggup apabila kita mempolitikkan cinta demi sebuah pengorbanan . Saya takkisah diktakan pentingkan diri atau dibutakan cinta sebab saya yakin... semua rasa2 cinta dihati ini ada dgn dia, cuma zahir tidak kelihatan.. itu yg di namakan cinta ! maaf, saya undur diri.
l
elaki : [dgn nada berbisik] knp awk msti pilih dia? knp sya tak boleh lupakn awk? apa kurg sya?

moral of the story?: well, as a human being kita akn slalu buat kesalahan. tak ada manusia yg smpurna. tpi, jadikanlah stiap ksalahan yg kita lakukan sbgai pengalaman. jgn pernah mengharap lgi kpd seseorang yg pernah melukakan  kita, kerana mungkin dia telah menjumpai yg terbaik utk dirinya. belajarlah untuk menggantikan dan jgn pernah melupakan.

yup, itu ksalahan yg slalu kita buat klau kita dilukai. kita tak pernah belajar untk mnggantikan, tapi kita cuba utk mlupakan. cinta adalah bulatan, bila kita dilukai, kita cuba melupakan, bila kta cuba melupakan kita akn mulai merindui, dan bila kita mulai merindui, akhirnya kita akn jatuh cinta lagi. balajarlah untuk mnggantikan c 'dia' kpd c 'dia'.. insyaAllah, dgn bgitu lbih mudah.
Dalam hidup ini, pelbagai persoalan datang silih berganti, mengisi ruang memori untuk dijadikan kenangan. Tidak terhad untuk manis bahkan pahit juga. Setiap memori yg disimpan kita menyimpan beribu makna.

pergh ~! jiwang gila kn ? haha, dah sifat smula jadi. utk perkongsian smata2.. biasalah, klau org da jtuh cinta ne.. 24/7 la bjiwank, kan ? hahaha, TETT~ terlebih suda iQ ne kn ? so, guess thats all for now . klau iQ ada idea, iQ buat pOst lgi .. haha XD

Tuesday, November 15, 2011

lOve stOry 11

A boy and a girl wad been friend for quite a while.
suddenly, their friendship became closer.
the girl slowly falls for the boy.
but, she is afraid that the boy didnt.
so she decided to keep her feelings.
one day, the girl, the boy and their friends are hanging out together.
the girl wants to confess her feelings to the boy, but her egO stOps her.

one day, the girl recieved a fonecall from her friend.
telling her that the boy had passed away.
the girl cry, she didnt even get chance to tell the bOy she loves him.
and tell him that she needed him

~ If yOu like him/her, tell him/her..
bcos he/she 's not going to wait for you forever,


Monday, November 14, 2011

Just Us

Assalamualaikum pembaca?
apa khabar?
*cewah, ayt pnuh. buat krangan ka?*
today, iQ nak story morey psal hari ni .. XD
well, ari ni kitorg buat 1 jamuan akhir tahun 3AF.
bertmpat d Pizza Hut 1Borneo.
memang best, tpi sayangnya tak smua org dtg. huhu,
it was a really fun day .
lpas mkan2 kmi jlan2, ingtkn nak pegi tgOk wyang..
last2 tak jadi, why? sbb wayang takda yg awal smua lmbt.
so, kmi ambil inisiatif pegi jalan2 ja.
tempat pertama ?
TANDAS !
haha, smua ksejukn dlam air-cOnd.
masa tu iQ bwa beg Domo-Kun kesayangan, takkan la nk bwa msuk kn?
so, iQ bgi c Elien pegang.
iQ adlah org ptama msuk tndas & org pertama kuar.
jdi, smentara mnunggu hamba2 Allah tu kuar iQ main2 dgn adik sazwa.
of kos dgn c elien la kn ? pas2 kmi knOn2 mau btapuk *smbunyi*,
last2 kna fikir lain2 . alamak, kna skali.

dari tndas, kmi jlan2 rOund2 tu 1B.
kmi pegi kedai "sOmething Different"
wah, first2 tu best pgi sna ..
ylah, patung dia smua CUTE !
last2 boring.
ntah brapa kali iQ tawaf kedai tuh. boring sgt!
dri sna kmi pegi kedai buku.
buku kt sna mmg best, ada buku yg mmg iQ cari ..
tpi syg, xda bwa duit lbih.
takpa, len kali pergi sna lagi .. XD
kat sna jgk ada something happen.
apa? urm, nti la iQ bgi tau yer?

dri sna kmi jlan rOund2 1B smpai pnat.
kmi pgi kedai CD, kedai "Give me 5" & pgi McD.
Best sgt2 sbb ada tukg bwa beg. haha,
jgn slah sngka plak tau, iQ xsuru..
dia yg mau.
pas2 kna blnja eskrim lgi tau .. haha,
jeles tak?   
guess thats all dlu yer ?
esOk iQ smbOng lgi.
really tired ne skrg.
Chaw ~       








Sunday, November 13, 2011

iDiOt mOnkey On LappY


Oh. Em. Gee.

such tired day .
guys ? i need yOur opinion,
do help me please..
u can tell me yOur suggestion here or on my e-mail kay?
i'm falling 4 a bOy.
we've been friends for quite a while,
and i just fall for him recently.
its a sudden feeling, i dont know how on earth is that feeling came to me .
i've gave him this mOnkey bell,
& i'm a little worried that he'll think the other side of my meaning.
actually, the reason i gave him that is so he'd get a hint abOut this stupid feeling.
i dOnt knOw what to do??
well, i know I"M SO NOT HIS TYPE !
i'm the type of girl that have this nasty habit of being mean.
i'm kinda rough sometimes, & surely bOys doesnt like that !
i'm such a talkative girl, i cant stOp talking easily.
all my friends knOw, what type of girl am i?


i knOw all the abOve shOw like i'm hoping something to much from him.
well, actually . i'm nOt !


p/s: i'm nOt hOping tO much, but it doesnt mean that i'm nOt hOping at all ..

i DiD iT !

YEAY !
i'm so happy today !
why?
atlast i can coOk something that i lOve to eat.
just a simple dish actually,
"tauhu kicap" XD
penah mkn tak ?
sedap tau ~!
slalunya my mum yg msak, so today my mum was so tired..
i'm the one that have to cook for tonight.
my mum brought some "tauhu", chicken & some vegetables.
so, me and my aunty get the stuffs going.
i'll cook the tauhu, my aunt will cook the vege.
the chicken ? both of us will..
so, its the first time i;m cooking tauhu..
so i just cook, and taste it a few times.
then i ask my grandma, and she said its OK !
haha, i'm so happy ! XD

some of may think i'm a weird girl..
actually i'm so happy cOz, its the first time i coOk it and i did it nicely.
 p/s: Lets coOk !

Thursday, November 10, 2011

speCial sOmethinG abOut al-Falah

Assalamualaikum?
actually this pOst is just fOr fun..

sOmebOdy migHt ask.
"what sO speCial With yOur class (3AF)?"
want to know ?
well, our class is one of the mOst "perFect class"
we alL have such different Character, but we all can still united.
we gOt the besT "class Teacher", the best "monitOr" and a lOt mOre.
maybe sometimes sOme Of us creates prOblems,
but still we're family we go through hard times together
*except when it cOmes to arguing with each Other
knOw what? i'm surely gOnna miss my time with them.
just like when i'm in 6D in my secOndary schoOl.
i really miss them, and even when sOme Of us are in the diffrent schoOl..
we stilL cOntact eacH Other.
& wheN we meeT we saY "Hi" & stuffs
Well, i've a secret to tell ..
*well,its nOt a secret nOw
i want to tell abOut my classmaTe character.
*mengikut kedudukan, start with syazwan
ready?

  • Muhd Syazwan Obong . = The Big Laugher
  • Muhd Nasha Hafizulhilmi = The Smart One
  • Farid Ariffin = The Freaky one
  • Mohd Abid Aflah = The TechnO guy
  • Jepri Rosli = mOst Quite
  • Abdul Zharfan = the Class ClOwn
  • Nur Amira Shamimi = the Weird
  • Nurun Wahyun = The sleepy genius
  • Shazwayne Arwine = tHe Stylista
  • Nur Rafidah Fifi = The mAths GeeK
  • Irdawati Rais = The FriendLy One
  • Hazma Riama = The Crazy One
  • Nurazlina = The neW cOmer
  • Nur Masturah = The sWeeteSt One
  • Noraisah = The alkaTive One
  • Nazirah = The lOugher Girl
  • Siti NurFazirah = The diVa *wannabe*[evil me]
  • Farra Diana = tHe "ayu" One
  • Nurul Shafika = the "syak" One
  • Nurul Farah Eqma = the OranGe One
  • Siti NurSyafiqah Sazwa = The HADI One
  • Rafiani Fauzi = ThE GenTle One
  • Muhd Syahmi = MachO Man
  • Hazman Afiq = The EliEn Freakz
  • Mohd Fadzli = The Bullies
  • Lukman Hadi = The Bullies
  • Mohd Hamdi = The Bluur One
  • Muhd NurSyifa = The Religious One
see ? we all have diffrent Character . wondering where i am ?
well, i wOnt tell yOu hOws mY charaCter .
asK mY frIenD .
This aRE theiR character Based On mY experient ,
nO hard feelIngs kay ?
its jUst fOr Fun
i lOve yOu gUys reallY2 ,

aTiQah.ShaHirah.SaFarWan

with yOu are the BEST !

Assalamualaikum, ?
Huhu, sbenarnya iQ sedih sgt2 ari ne .
sbb, ari nie iQlast pegi skOlah.
esOk tak datang .
iQ sedih, sbb lpas ne da tak jumpa kwan2 lgi .
Laamaaa bru jmpa drg .
lgipun next year, blum tntu kmi sma2 kan ?
sedih tau tak ?
*org tau kau sdey, tak pyah la emo*
3 tahun dgn dorg, iQ da masak dgn gya dorg.
lpas ne klau da berpisah2 smua, msti rndu kn?
skrg ne, bru brapa jam ..
iQ da rndu kat dorg. uhuhu
so, heres some pictures, iQ nak ceta psal each & every pic yg ada kt sne .
bole kan ?


Ini gmbar bOys 1AF (2009), dgn ustaz Fauzi.Ustaz palng Best !
msa ne, kitorg bru2 nak knal.
kira, tak delah rapat sgt.


Ini msa jamuan.
utk buat klainan, kitorg smua sign kat papa kenyataan.
kenangan nie !!
rndunyaa ..


Ini gambar lakonan drama BM .
Happening & funny moments.
tgOk smua, muka gila2.


Ini masa kitorg pergi beach.
kitorg buad farewell party utk miss nadia.
masih ada melur msa ne.
masa ne happening tau?
miss this time =(

 masa ne, kitorg buat KST kat DBKK.
last2 KST tak siap, hang Out pulak . haha


Ini kaki 5 sahabat ..
 Ini geng2 yg ikut kitOrg buat KST.
hang Out smpai ke 1B.


Cutest, Happies, mOst niCe friend ever !
 My BelOved Class.
we gOt the best teacher,
best mOnitor
& best FRIENDS















i Love yOu guys with alL mY hearT.
3 years wiTh yOu alL, makes me felt like i'm the happiest girl.
sOmetimes we laugh, sOmetimes we Cry.
but, thats all wOrth as it makes us Best Friends.
and nOthing can replace that feeling,nor that mOments.

Wish we all the best of luck,
and InsyaAllah we all sit in the same class next year.
with lOve,
AtiQah.ShaHirah.SafarWan
Assalamualaikum ?
well, sperti yg iQ jnjikan ..
here's some pics of "us .
so,haha XD






















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm a converse princess

Link3 .. Jom share link sayangs