Thursday, December 22, 2011

Bye2 DSLR~

Assalamualaikum & Halu semua ^^
apa kabar? baik bha kn ?
well, 22.12.11 tarikh keramat untuk smua PMR candidates .
hari result d kuarkan .
Alhamdulillah, iQ dapat 5A 3B 1D .
wlaupun result iQ tak brp nak gmpak sgt .
tpi, iQ bsyukur dgn ketentuan Allah .
Alhamdulillah,

Dalam waktu2 mcm ni, telefon ibu bapa akan berdering.
msg & panggilan dri saudara mara juga sahabat handai mereka .
hnya untuk 1 sbb , "mcm mna kputusan PMR ank kau?"
kan ? dan FB juga akn cepat "hang" sbb berpusu2 bdak2 PMR update status .
Ada yg happy, ada yg sdey, ada yg buat2 kool ..

Bermacam2 ragam jga msa ambil result kat skolh ,
ada yg terlebih gembira, ada yg nangis nyesal & ada jgk yg buat muka slumber
wlaupun result cuma ckup2 makan .
iQ actually sdey tau skrg nie ,
parents iQ pnah ckp, klau dpat 6 ke 9 A akn dpt DSLR .
apa tuh ?

bnda kat atas ne la DSLR .
tpi, iQ cma dpt 5A jer ..
so, agak hampa actually .
apa pun, iQ ttp bersyukur & iQ redha .
mungkin blum rezeki iQ nak dpt 1 bnda tu .
takpe, iQ cba lgi msa SPM .=)

iQ jgk nak ucpkan tahniah kpd smua PMR candidates d sluruh negara.
yg Straight As, Tahniah !
yg Almost2 tu, pun tahniah !
yg gagal @ kurang memuaskan , xpa .. cuba lgi .
Gagal Sekali Bukan Bermakna Gagal Selamanya .

Juga, TQ sgt2 kat parents iQ yg slalu beri semangat kat iQ.
Family yg slalu beri dorongan,
Cikgu2 yg beri tunjuk ajar .
Kwan2 sperjuangan .
Alhamdulillah
iQ Cintakan Korg kerana Allah <3


Sekian, CelotehanKu .

1 comment:

  1. was here reading :) mind visit back?? ..or perhaps follow? XD

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm a converse princess

Link3 .. Jom share link sayangs